Καλάθι

Κανένα προϊόν

0 € Μεταφορικα
0 € Συνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών

Σχετικά με εμας

Η επιχείρηση ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑΚΗΣ έχει 40 ετών εμπειρία στα χειροποίητα ξυλόγλυπτα εκκλησιαστικά έπιπλα. Αδιάκοπα συνεχίζουμε να υπηρετούμε με συνέπεια την τέχνη αυτή του εκκλησιαστικού χώρου.

Σκοπός αυτού του site είναι να παρουσιάσει κάποιες από τις δημιουργίες μας που έχουν κατασκευαστεί στη διάρκεια αυτής της 40χρονης περιόδου.

Ο ενδιαφερόμενος διακρίνει, αμέσως, την εμπειρία, την βαθιά γνώση της παράδοσης της ξυλογλυπτικής τέχνης καθώς και τη δημιουργικότητα και την ικανοποίηση των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων που επιτάσσουν οι απαιτήσεις του χώρου που θα τοποθετηθούν τα έργα μας.

Οι επαγγελματικές μας δραστηριότητες εκτείνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στον διεθνή χώρο και οι δημιουργίες μας κοσμούν καθεδρικούς ναούς, εκκλησίες και μοναστήρια.

Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό εγγυάται την υψηλή ποιότητα και την τεχνική τελειότητα κάθε δημιουργίας μας.

Ως προς την ποιότητα σας γνωρίζουμε ότι η ξυλεία που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των έργων μας είναι καρυδιά και δρυς Αμερικής, οξιά Ρουμανίας, φλαμουριά Σλοβενίας. Όλες οι κατασκευές μας είναι από συμπαγές ξύλο.

Παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και περαιτέρω λεπτομέρειες και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ικανοποιήσουμε πλήρως κάθε απαίτησή σας.

 

Με τιμή

Εμμανουήλ Ν. Κρεμασμενάκης